Xiaomi Outdoor Camera AW200

69 KM

Nikada više ne brinite za svoj dom uz Xiaomi vanjsku kameru AW200 – napredna tehnologija za sve vaše sigurnosne potrebe.

Dodaj u košaricu
Xiaomi Outdoor Camera AW200
Xiaomi Outdoor Camera AW200
69 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Outdoor Camera AW200

Upoznajte Xiaomi Outdoor Camera AW200, vašu novu pouzdanu zaštitu za vanjske prostore. Ova moderna i elegantna kamera dizajnirana je za praćenje i nadzor, pružajući vam miran san dok osigurava vaš dom. S naprednom tehnologijom i intuitivnim značajkama, AW200 predstavlja idealno rješenje za svakoga tko želi unaprijediti sigurnost svog prostora.

Ključne značajke:

  1. Visoka rezolucija: Xiaomi Outdoor Camera snima u visokoj razlučivosti, omogućujući jasne i oštre slike, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. S noćnim vidom koji se aktivira automatski, nikada nećete propustiti važan detalj.
  2. Pametno prepoznavanje pokreta: Ova kamera koristi napredne algoritme za prepoznavanje pokreta, omogućujući vam da primate obavijesti na vašem telefonu kad kamera uoči sumnjivu aktivnost. Također možete prilagoditi područja nadzora kako biste se fokusirali na ključne dijelove vašeg vanjskog prostora.
  3. Otpornost na vremenske uvjete: S certifikatom IP65, Xiaomi Outdoor Camera otporna je na prašinu i vodu, što je čini savršenom za vanjsku upotrebu. Bez obzira na vremenske uvjete, ova kamera će vas pouzdano zaštititi.
  4. Jednostavna instalacija: Dizajnirana s korisnikom na umu, instalacija kamere je brza i jednostavna. Uz priložene upute, postavljanje kamere na zid ili u kut može se obaviti u samo nekoliko minuta.
  5. Dvosmjerna audio komunikacija: Ova kamera omogućava dvosmjernu audio komunikaciju, što znači da možete razgovarati s posjetiteljima ili obiteljskim članovima bez obzira na to gdje se nalazite. Savršeno za pozdravljanje gostiju ili komunikaciju s ljubimcima.
  6. Integracija s pametnim uređajima: Xiaomi Outdoor Camera se lako integrira s vašim pametnim uređajima. Uz podršku za aplikacije poput Mi Home, možete lako upravljati kamerom iz udobnosti svog doma.

Zašto odabrati Xiaomi Outdoor Camera AW200?

Sigurnost vašeg doma nikad nije bila važnija, a Xiaomi Outdoor Camera AW200 nudi savršen spoj kvalitete, tehnologije i jednostavnosti korištenja. Bez obzira na to želite li zaštititi svoj dom, dvorište ili poslovni prostor, ova kamera je pouzdano rješenje koje vam može pomoći u održavanju sigurnosti.

Investirajte u svoju sigurnost i mir s Xiaomi Outdoor Camera AW200 – pametnom kamerom koja će vas zaštititi u svakoj situaciji. Uživajte u naprednoj tehnologiji i osjećaju sigurnosti, znajući da je vaš dom uvijek pod nadzorom. Naručite danas i osigurajte svoj prostor s kvalitetom koju nudi Xiaomi!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Outdoor Camera AW200”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)