Xiaomi Redmi Buds 6 Lite

55 KM

Osjeti zvuk koji ti dira dušu – Redmi Buds 6 Lite su tvoj ključ u nevjerojatan svijet glazbe.

Dodaj u košaricu
Xiaomi Redmi Buds 6 Lite
Xiaomi Redmi Buds 6 Lite
55 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite

Otkrijte neograničenu slobodu zvuka uz Xiaomi Redmi Buds 6 Lite, bežične slušalice koje kombiniraju vrhunsku tehnologiju s elegantnim dizajnom. Ove slušalice pružaju izvanredno audio iskustvo, idealno za svakodnevno slušanje glazbe, podcasta ili razgovora.

Ključne značajke:

Izvrsna kvaliteta zvuka
Redmi Buds 6 Lite opremljeni su naprednim dinamičkim zvučnicima koji jamče kristalno čist zvuk i duboke basove. Bez obzira slušate li najnovije hitove ili uživate u klasičnoj glazbi, svaki ton će zvučati prirodno i uravnoteženo.

Dugotrajna baterija
Uz dugotrajnu bateriju koja osigurava do 7 sati neprekidnog slušanja, a uz kućište za punjenje možete uživati u do 20 sati reprodukcije. Idealan su suputnik za dugotrajna putovanja, svakodnevne vožnje ili fitness aktivnosti.

Ergonomski dizajn
Slušalice su dizajnirane s fokusom na udobnost i prilagodljivost. S mekanim silikonskim ušnim čepovima dostupnim u više veličina, Redmi Buds 6 Lite osiguravaju savršeno prijanjanje koje sprječava ispadanje tijekom vježbanja ili kretanja.

Jednostavna povezanost
Povezivanje s vašim pametnim telefonom nikada nije bilo jednostavnije. Uz Bluetooth 5.3, slušalice osiguravaju brzu i stabilnu vezu s minimalnim kašnjenjem, što ih čini savršenim izborom za gledanje filmova ili igranje igara.

Kontrola dodirom
Zahvaljujući intuitivnim kontrolama na dodir, lako možete upravljati reprodukcijom glazbe, primati pozive ili aktivirati glasovnog asistenta bez potrebe za posezanjem za telefonom. Sve funkcije su vam na dohvat ruke.

Otpornost na znoj
rRedmi Buds 6 Lite imaju certifikat IP54, što znači da su otporne na znoj i prskanje vode. Bez obzira na to jeste li na treningu ili se nalazite na kišnom danu, ove slušalice će vam pružiti mir.

Zaključak

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite slušalice su savršeni spoj performansi, udobnosti i stila. Bilo da ih koristite za rad, slobodno vrijeme ili sport, one će vam pružiti zvuk visoke kvalitete i dugotrajnu autonomiju. Unesite dašak modernog dizajna u svoj život i uživajte u svakom trenutku s ovim nevjerojatnim slušalicama. Naručite svoje Xiaomi Redmi Buds 6 Lite danas i doživite zvuk kao nikada do sada!

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Black, White

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Redmi Buds 6 Lite”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)