Xiaomi Redmi Buds 6 Active

45 KM

Osvijetlite svoje putovanje uz Redmi Buds 6 Active – doživite intenzitet glazbe kao nikada prije

Dodaj u košaricu
Xiaomi Redmi Buds 6 Active
Xiaomi Redmi Buds 6 Active
45 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Redmi Buds 6 Active

U svijetu bežičnih slušalica, Xiaomi Redmi Buds 6 Active ističu se kao vrhunski izbor za sve aktivne korisnike koji žele spojiti udobnost, kvalitetu zvuka i dugotrajnost. Ove slušalice savršeno su dizajnirane za sport, putovanja i svakodnevnu upotrebu, omogućujući vam da uživate u glazbi, podcastima i pozivima s lakoćom.

Ključne značajke:

  1. Izvanredna kvaliteta zvuka: Redmi Buds 6 Active opremljene su naprednim 14.2 mm dinamičkim zvučnicima koji pružaju bogat i uravnotežen zvuk. S dubokim basovima i jasnim visokim tonovima, vaše omiljene melodije zvučat će bolje nego ikad. Bez obzira na žanr, uživat ćete u svakom detalju.
  2. Dugotrajna baterija: Slušalice nude do 6 sati neprekidnog slušanja, a s punjačem u kutiji osiguravaju dodatnih 30 sata. Ovo znači da možete uživati u glazbi tijekom cijelog dana bez brige o punjenju.
  3. Ergonomski dizajn: Redmi Buds 6 Active dolaze s nekoliko veličina silikonskih ušnih jastučića, što osigurava savršeno prianjanje i udobnost. Ove slušalice su lagane i dizajnirane za dugotrajnu upotrebu bez nelagode.
  4. Jednostavna povezivost: Ove bežične slušalice koriste Bluetooth 5.4, omogućujući brzu i stabilnu vezu s vašim uređajima.
  5. Intuitivne dodirne kontrole: Slušalice su opremljene dodirnim kontrolama koje omogućuju jednostavno upravljanje glazbom i pozivima. Jednim dodirom možete pauzirati glazbu, promijeniti pjesmu ili odgovoriti na poziv bez potrebe za vađenjem telefona.
  6. Vodootpornost: S certifikatom IPX4, Redmi Buds 6 Active otporne su na znoj i prašinu, što ih čini savršenim suputnikom tijekom sportskih aktivnosti ili vježbanja.

Zašto odabrati Xiaomi Redmi Buds 6 Active?

Redmi Buds 6 Active su savršen izbor za sve koji traže kvalitetne bežične slušalice koje će zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe. Bilo da se bavite sportom, putujete ili jednostavno uživate u svojoj omiljenoj glazbi, ove slušalice pružaju vrhunsko audio iskustvo i jednostavnu upotrebu. S ulaganjima u Redmi Buds 6 Active, osiguravate si slušalice koje će vas pratiti u svim vašim aktivnostima.

Uživajte u zvuku kakav zaslužujete i doživite svijet glazbe na potpuno nov način s Xiaomi Redmi Buds 6 Active. Odaberite ih danas i zakoračite u svijet izvanrednog zvuka i udobnosti!

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Black, White

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Redmi Buds 6 Active”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)