Xiaomi Redmi Buds 5

95 KM

Intenziviraj svoj stil i istakni svoju osobnost uz Redmi Buds 5 – više od običnih slušalica!

Dodaj u košaricu
Xiaomi Redmi Buds 5
Xiaomi Redmi Buds 5
95 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Redmi Buds 5

Otkrijte novu dimenziju slušanja s Xiaomi Redmi Buds 5. Ove bežične slušalice osmišljene su kako bi vam pružile vrhunsko audio iskustvo, kombinirajući udobnost, stil i napredne tehnologije. Bilo da ste ljubitelj glazbe, podcasta ili filmova, Redmi Buds 5 nude izvanrednu kvalitetu zvuka koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ključne značajke:

  1. Kvaliteta zvuka: Redmi Buds 5 opremljene su visokokvalitetnim zvučnicima koji pružaju bogate basove i jasne visoke tonove. Svaki ton i svaki detalj vaše omiljene glazbe bit će jasno reproducirani, omogućujući vam da u potpunosti uživate u svakoj melodiji.
  2. Udoban dizajn: Ove slušalice dolaze s ergonomskim dizajnom i različitim veličinama silikonskih ušnih jastučića, što osigurava savršeno prianjanje i udobnost tijekom dugotrajnog slušanja. Bez obzira na to jeste li u pokretu ili opušteni kod kuće, Redmi Buds 5 pružaju udobnost koja traje.
  3. Dugotrajna baterija: Slušalice nude do 5 sati neprekidnog slušanja, a s punjačem koji osigurava dodatnih 20 sati, idealne su za cjelodnevnu upotrebu. Nikada nećete brinuti o tome da ćete ostati bez baterije tijekom važnog poziva ili omiljenog filma.
  4. Jednostavna povezanost: Uz Bluetooth 5.0, Redmi Buds 5 omogućuju brzu i stabilnu vezu s vašim pametnim telefonom, tabletom ili računalom. Povezivanje nikada nije bilo jednostavnije – jednostavno otvorite kutiju i slušalice će se automatski povezati.
  5. Dodirne kontrole: Ove slušalice dolaze s intuitivnim dodirnim kontrolama koje vam omogućuju lako upravljanje reprodukcijom, jačinom zvuka i pozivima. S jednim dodirom možete pauzirati glazbu, promijeniti pjesmu ili odgovoriti na poziv.
  6. Prijenosne i lagane: S težinom od samo nekoliko grama, Redmi Buds 5 su izuzetno lagane i lako prenosive. Njihova kompaktna kutija omogućava jednostavno nošenje, tako da ih možete ponijeti svugdje sa sobom.
  7. Elegantan dizajn: Ove slušalice dolaze u modernim bojama i elegantnom dizajnu koji se savršeno uklapa u vaš stil. Bilo da ih nosite na poslu, tijekom treninga ili u slobodno vrijeme, Redmi Buds 5 dodaju dašak sofisticiranosti svakom izgledu.

Zašto odabrati Xiaomi Redmi Buds 5?

Xiaomi Redmi Buds 5 su savršen izbor za sve koji žele kombinaciju kvalitete, udobnosti i funkcionalnosti. Bez obzira jeste li putnik, sportaš ili jednostavno ljubitelj glazbe, ove slušalice pružaju vrhunsko audio iskustvo i jednostavnu upotrebu. Ulaganjem u Redmi Buds 5, osiguravate si ne samo slušalice, već i partnera koji će vas pratiti u svim vašim aktivnostima.

Uživajte u zvuku kakav zaslužujete i doživite svijet glazbe na potpuno nov način s Xiaomi Redmi Buds 5! Odaberite ih danas i zakoračite u svijet izvanredne kvalitete zvuka.

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Black, White

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Redmi Buds 5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)