Xiaomi Redmi Buds 5 Pro

149 KM

Otkrijte magiju glazbe s Redmi Buds 5 Pro slušalicama – osvojite svoj svijet senzacija već danas!

Dodaj u košaricu
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro
149 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Redmi Buds 5 Pro

Zamisli trenutak kada ti se otvori novi svijet senzacija. Kada zvuk postane nevjerojatan doživljaj koji te obuzme i nosi u svojim čarobnim valovima. Upravo to osjećaš kada nosiš Xiaomi Redmi Buds 5 Pro slušalice.

Ove slušalice su stvorene za tebe, za tvoju ljubav prema modi i tvoju želju da se istakneš sa stilom. Njihov jedinstveni dizajn dodaje poseban pečat tvom outfitu, ističući tvoju individualnost i sofisticiranost. Kada nosiš Redmi Buds 5 Pro, svi će se diviti tvom ukusu i modnom senzibilitetu.

Ali to nije sve! Redmi Buds 5 Pro pružaju ti i nevjerojatnu kvalitetu zvuka. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, zvuk koji ćeš doživjeti s ovim slušalicama je apsolutno neusporediv. Svaka nota, svaki takt će ti se činiti kao da dolazi izravno iz srca glazbenika. Uživaj u svojoj omiljenoj glazbi kao nikada prije.

A što je s trajanjem baterije? Ne brini se, Redmi Buds 5 Pro su napravljene da traju. S kapacitetom baterije od 480 mAh, možeš slušati glazbu do 10 sati bez prestanka. Bez obzira na to koliko dugo traje tvoja zabava ili koliko daleko putuješ, ove slušalice će biti uz tebe, pružajući ti nevjerojatne zvučne trenutke.

Ali to nije sve! Redmi Buds 5 Pro imaju i funkciju aktivnog uklanjanja buke (ANC) koja ti omogućuje da budeš svjestan svijeta oko sebe. S ANC-om koji učinkovito uklanja buku do 50 dB, možeš biti siguran da ništa neće ometati tvoje iskustvo slušanja glazbe.

Stoga, ne čekaj više! Započni svoje putovanje u svijet nevjerojatnih zvučnih senzacija s Redmi Buds 5 Pro. Obogati svoj modni stil, istakni svoju individualnost i doživi glazbu na potpuno novi način. Klikni ovdje i osvoji svoje Redmi Buds 5 Pro slušalice i uživaj u svakom taktu, svakom zvuku koji će te preplaviti i ostaviti te u čudu.

Značajke

  • Modne slušalice s nevjerojatnom kvalitetom zvuka
  • Unikatan dizajn za isticanje tvoje individualnosti
  • 10 sati trajanja baterije za neograničenu zabavu
  • Uklanjanje buke do 50 dB za vrhunsko iskustvo slušanja
  • Osvoji Redmi Buds 5 Pro i uplovite u svijet senzacija
  • Glazba kao nikada prije s Redmi Buds 5 Pro slušalicama

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Midnight Black, Moonligh White

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Redmi Buds 5 Pro”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)