Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

479 KM

Osvježite svoj dom i udahnite čistu sreću uz Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro!

Uživajte u povoljnim ratama već od:

22 KM mjesečno

Iskoristite ekskluzivnu mogućnost kupovine na rate BEZ potrebe za kreditnom karticom!

Naruči na rate sada!
Dodaj u košaricu
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
479 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Osigurajte si svjež i čist zrak u svom domu uz Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Ovaj napredni uređaj za pročišćavanje zraka dizajniran je za učinkovito filtriranje zagađivača i alergena, čineći vaš životni prostor zdravijim i ugodnijim. S modernim tehnologijama i elegantnim dizajnom, ovaj pročišćivač zraka postaje neizostavni dio svake kuhinje, dnevnog boravka ili spavaće sobe.

Ključne značajke:

  1. Napredna filtracija: Pročišćivač koristi višeslojni sustav filtracije, uključujući HEPA filter, koji uklanja 99,97% čestica veličine do 0,3 mikrona, uključujući prašinu, polen, dim i bakterije. Ovaj uređaj osigurava da zrak koji udišete bude čist i zdrav.
  2. Visoka kapacitet pročišćavanja: S protokom zraka od 500 m³/h, ovaj pročišćivač je sposoban očistiti prostor do 100 m² u samo sat vremena. Idealno je rješenje za veće prostorije ili otvorene prostore, čime osigurava brzu i učinkovitu eliminaciju zagađivača.
  3. Pametna kontrola: Povežite svoj pročišćivač s aplikacijom Mi Home kako biste lako upravljali uređajem putem pametnog telefona. Pratite kvalitetu zraka u stvarnom vremenu, postavite rasporede i prilagodite postavke prema svojim potrebama.
  4. Inteligentni senzor: Ugrađeni senzori kontinuirano prate kvalitetu zraka i automatski prilagođavaju rad uređaja. Ovo osigurava optimalnu filtraciju i smanjuje potrošnju energije, što je posebno korisno kada niste kod kuće.
  5. Tiho djelovanje: Pročišćivač radi izuzetno tiho, s razinom buke od samo 33 dB u noćnom načinu rada. To ga čini idealnim za spavaće sobe, gdje ćete moći uživati u čistom zraku bez ometanja.
  6. Elegantan dizajn: S modernim i minimalističkim izgledom, ovaj pročišćivač zraka savršeno će se uklopiti u svaki prostor. Njegova kompaktna veličina omogućuje jednostavno postavljanje, bilo da ga stavite na pod ili na stolić.
  7. Jednostavno održavanje: Filteri su jednostavni za zamjenu, a LED indikator vas obavještava kada je vrijeme za promjenu. Održavanje ovog uređaja je brzo i bezbrižno.

Zašto odabrati Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro?

Ovaj pročišćivač idealan je za sve koji žele poboljšati kvalitetu zraka u svom domu. S naprednim funkcijama, velikim kapacitetom i pametnim upravljanjem, ovaj pročišćivač će zadovoljiti potrebe svih članova obitelji. Osjećajte se sigurno i zdravo u svom prostoru, znajući da ste učinili korak prema boljem životu.

Investirajte u svoje zdravlje i kvalitetu zraka s i uživajte u svježem, čistom zraku svaki dan!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)