Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

419 KM

Otkrijte čaroliju čistog doma uz Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Usisavač – iskustvo bez premca koje će vas oduševiti!

Uživajte u povoljnim ratama već od:

19 KM mjesečno

Iskoristite ekskluzivnu mogućnost kupovine na rate BEZ potrebe za kreditnom karticom!

Naruči na rate sada!
Dodaj u košaricu
Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum
Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum
419 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum

U svijetu gdje je čistoća važna, Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum predstavlja vrhunsko rješenje za sve vaše potrebe čišćenja. Ovaj inovativni usisavač kombinira moć suhog i vlažnog usisavanja, čime olakšava svakodnevno održavanje doma i osigurava besprijekornu čistoću na različitim površinama.

Ključne značajke

Dvostruki sustav usisavanja: Xiaomi Truclean W20 može efikasno usisavati i suhe i vlažne nečistoće. Bez obzira na to je li riječ o prolivenoj tekućini, mrvicama ili prašini, ovaj usisavač će se pobrinuti za sve. Savršen je za kuhinje, kupaonice i sve druge prostorije u vašem domu.

Snažna usisna snaga: Opremljen snažnim motorom, W20 osigurava iznimnu usisnu moć koja lako uklanja i najtvrdokornije mrlje i nečistoće. U kombinaciji s naprednom tehnologijom filtracije, omogućuje vam dubinsko čišćenje bez napora.

Jednostavna upotreba: Dizajniran s naglaskom na korisničko iskustvo, ovaj usisavač je iznimno jednostavan za korištenje. S ergonomskom ručkom i laganom konstrukcijom, čišćenje postaje brzo i ugodno, a svaki kutak vašeg doma bit će lako dostupan.

Pametna tehnologija: Xiaomi Truclean W20 dolazi s inteligentnim senzorima koji automatski prilagođavaju snagu usisavanja prema vrsti površine. Bilo da čistite tepih, drvo ili pločice, uređaj će se optimizirati za najbolje rezultate.

Laka održivost: Ovaj usisavač je opremljen spremnikom koji se lako prazni i održava, što osigurava dugotrajnost i učinkovitost. Sve što trebate učiniti je isprazniti spremnik nakon čišćenja i možete ponovno uživati u savršenom performansu.

Kako koristiti

Korištenje usisavača  je jednostavno. Priključite uređaj, odaberite način rada prema vašim potrebama, i započnite s čišćenjem. Bez obzira na to jeste li na početku čišćenja ili se suočavate s velikim izazovima, ovaj usisavač će vam olakšati posao.

Zaključak

Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum idealan je za sve koji traže učinkovito, praktično i svestrano rješenje za čišćenje. Njegove snažne performanse, pametna tehnologija i jednostavna upotreba čine ga nezaobilaznim alatom u svakom domu. Uživajte u besprijekornoj čistoći i udobnosti uz Xiaomi Truclean W20 – vaš idealan partner u čišćenju!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Truclean W20 Wet Dry Vacuum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)