Akcija!

iPhone 14 Pro Max Leather Case with MagSafe

Original price was: 121 KM.Current price is: 60 KM.

-50%

Osjetite luksuz i stil s ovom iznimnom futrolom za iPhone 14 Pro Max!

Dodaj u košaricu
iPhone 14 Pro Max Leather Case with MagSafe
iPhone 14 Pro Max Leather Case with MagSafe
121 KM Original price was: 121 KM.60 KMCurrent price is: 60 KM.

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

iPhone 14 Pro Max Leather Case with MagSafe

Ova besprijekorna futrola za iPhone 14 Pro Max oduševit će vas svojom iznimnom elegancijom i vrhunskom kvalitetom. Dizajnirana s pažnjom, ova futrola pruža potpunu zaštitu vašem cijenjenom iPhoneu, istovremeno održavajući sofisticiran i moderni izgled.

S blistavim izgledom prave kože i precizno izrađenim detaljima, ova futrola će vas uvući u svijet luksuza i stila. Svaki dodir otkriva vrhunsku kvalitetu materijala, osiguravajući zaštitu od ogrebotina, padova i drugih svakodnevnih oštećenja. Izrađena od visokokvalitetne prave kože, futrola ne samo da štiti vaš uređaj, već i dodaje dozu sofisticiranosti svakom izgledu.

Uz MagSafe tehnologiju, ova futrola se savršeno prianja na stražnju stranu iPhonea, omogućujući siguran spoj i lako postavljanje. Magnetni sustav olakšava korištenje dodataka s MagSafe podrškom, poput bežičnih punjača i magnetskih privjesnica, čineći svakodnevno korištenje jednostavnim i praktičnim.

No, ova futrola nije samo zaštita; ona je pravi stilski izričaj. Bilo da ste na poslovnom sastanku, večernjem izlasku ili samo uživate u svakodnevnim aktivnostima, vaš iPhone će biti odjeven u najbolje. Ovaj komad dodaje dozu luksuza u svaki trenutak, osiguravajući da se istaknete iz mase.

Osim vrhunskog stila, ne zaboravljamo ni funkcionalnost. Svi važni gumbi i priključci su lako dostupni, omogućujući neometan pristup svim funkcijama vašeg iPhonea. Futrola je tanak dizajn, što znači da neće dodavati nepotrebnu masu vašem uređaju, već će ga održati elegantnim i lako prenosivim.

Zaključno, iPhone 14 Pro Max Leather Case with MagSafe predstavlja savršen spoj stila, zaštite i praktičnosti. Uz nju, vaš iPhone će izgledati sjajno, biti zaštićen od oštećenja i pružiti vam izvanredno iskustvo korištenja. Ne propustite priliku podići svoj uređaj na novu razinu – nabavite ovu futrolu danas i uživajte u kombinaciji luksuza i funkcionalnosti!

Značajke

  • Elegancija i vrhunska kvaliteta za vaš iPhone 14 Pro Max.
  • Zaštita od oštećenja i sofisticiran izgled.
  • MagSafe tehnologija za jednostavno prianjanje dodataka.
  • Luksuzni stil i isticanje iz mase.
  • Pristup svim funkcijama bez dodatne mase.
  • Podignite svoj iPhone na novu razinu s ovom futrolom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “iPhone 14 Pro Max Leather Case with MagSafe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)