Samsung Galaxy Watch Ultra

1.369 KM

Uživajte u povoljnim ratama već od:

62 KM mjesečno

Iskoristite ekskluzivnu mogućnost kupovine na rate BEZ potrebe za kreditnom karticom!

Naruči na rate sada!
Dodaj u košaricu
Samsung Galaxy Watch Ultra
Samsung Galaxy Watch Ultra
1.369 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Samsung Galaxy Watch Ultra

Samsung Galaxy Watch Ultra predstavlja vrhunac pametnog satova, dizajniran kako bi zadovoljio sve vaše potrebe, bilo da ste strastveni sportaš, poslovni profesionalac ili jednostavno želite ostati povezani s prijateljima i obitelji. Ovaj sat ne samo da prati vaše aktivnosti, već i unapređuje vaš stil života.

Ključne značajke:

Impresivan dizajn
Samsung Galaxy Watch Ultra dolazi s robusnim kućištem od nehrđajućeg čelika, koje je otporno na udarce i vodu (IP68 certifikat). S njegovim velikim AMOLED zaslonom od 1.5 inča, svaki detalj će biti kristalno jasan, a interakcija s satom bit će jednostavna i intuitivna. Dostupan je u različitim bojama i materijalima, što ga čini idealnim dodatkom za svaku priliku.

Napredna funkcionalnost
Ovaj pametni sat nudi širok spektar funkcija, uključujući praćenje otkucaja srca, razine stresa, kvalitete sna i razine kisika u krvi. Uz GPS podršku, savršen je za trčanje, biciklizam i planinarenje. U kombinaciji s Samsung Health aplikacijom, lako možete pratiti svoje ciljeve i napredak.

Povezivost i produktivnost
Samsung Galaxy Watch Ultra omogućuje vam da ostanete povezani bez obzira na to gdje se nalazite. Primajte obavijesti, pozive i poruke izravno na svom zapešću. Uz podršku za Bluetooth i Wi-Fi, lako se sinkronizira s vašim pametnim telefonom. Također, podržava brojne aplikacije poput Spotifyja i Google Maps, čime dodatno povećava vašu produktivnost.

Dugotrajna baterija
Jedna od najvažnijih značajki ovog pametnog sata je njegova baterija koja traje do 2 dana s jednim punjenjem, što znači da se ne morate brinuti o čestom punjenju. Uz brzi punjač, ponovno punjenje postaje jednostavno i brzo.

Prilagodljive opcije
Nudi razne opcije prilagodbe, uključujući različita lica sata, remene i aplikacije, što vam omogućuje da personalizirate svoj sat prema vlastitim željama i potrebama.

Ukratko, ovaj sat savršen je suputnik za sve koji žele kombinirati funkcionalnost, stil i zdravlje. Bilo da želite pratiti svoje sportske aktivnosti, ostati u kontaktu s voljenima ili jednostavno uživati u naprednim tehnologijama, ovaj pametni sat će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne propustite priliku da unaprijedite svoj način života s ovim izvanrednim uređajem!

Dodatne informacije

Boja: Nije odabrana

Titanium Gray, Titanium Silver, Titanium White

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samsung Galaxy Watch Ultra”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)