OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn Slušalice

50 KM

Zaštitite nježne uši Vašeg djeteta uz najslađe slušalice – OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn slušalice!

Dodaj u košaricu
OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn Slušalice
50 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn slušalice su savršen izbor za naše najmlađe, nježne slušalice kao što su one između 3 i 7 godina. Ove predivne slušalice sa šarenom paletom boja jedinstvenog jednoroga inspiriraju maštu naše djece.

Ali to nije sve što čini ove slušalice posebnima. Sa ograničenjem od 85 decibela, ove slušalice su dizajnirane da zaštite nježne uši naše djece. Testirane su i odobrene kao prikladne za djecu u dobi između 3 i 7 godina. Sigurnost naših najmlađih nam je najvažnija.

Slušalice su također iznimno udobne za nošenje. Podesiva podstavljena traka za glavu i mekane jastučiće za uši omogućuju dugotrajan i ugodan doživljaj slušanja. Bez obzira na to jeste li kod kuće, na putovanju ili igrate omiljenu igru, ove slušalice će jamčiti maksimalnu udobnost.

OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn slušalice kompatibilne su sa svim uređajima koji koriste 3,5 mm univerzalni priključak, kao što su pametni telefoni, tableti, prijenosna računala, igraće konzole i drugi. Bez obzira na uređaj koji koristite, ove slušalice će omogućiti nevjerojatno kvalitetan zvuk.

Kao službeni Sanrio proizvod, možete biti sigurni da ćete dobiti visoku kvalitetu i autentičan proizvod. Tehničke specifikacije ovih slušalica su impresivne – zvučnici od 30 mm, frekvencijski odziv od 20 Hz do 20 kHz, otpornost od 32 oma i osjetljivost od 85 dB. Moć kapaciteta iznosi 50 mW, što znači da ćete dobiti snažan zvuk koji će ispuniti vaše uši.

Ukoliko tražite slušalice koje su sigurne, udobne i pružaju visokokvalitetno iskustvo slušanja, onda su OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn slušalice savršen izbor za vaše dijete. Ne zaboravite ih danas naručiti i obradovati vaše dijete s ovim slatkim i stilskim slušalicama. Djeca će zavoljeti njihov šareni dizajn, a vi ćete biti sigurni da dobivate vrhunski proizvod koji će ih zabaviti i zaštititi njihove nježne uši.

Značajke

  • Slušalice Hello Kitty Rainbow Unicorn su idealne za djecu od 3 do 7 godina.
  • Ograničenje od 85 decibela štiti nježne dječje uši.
  • Udobne za nošenje s podesivom trakom i mekanim jastučićima.
  • Kompatibilne sa svim uređajima s 3,5 mm priključkom.
  • Visoka kvaliteta i autentičan Sanrio proizvod.
  • Sigurne, udobne i pružaju visokokvalitetno iskustvo slušanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OTL Hello Kitty Rainbow Unicorn Slušalice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)