Apple AirPods Max (USB-C)

1.337 KM

Fresh colors. Bold sound.

Uživajte u povoljnim ratama već od:

60 KM mjesečno

Iskoristite ekskluzivnu mogućnost kupovine na rate BEZ potrebe za kreditnom karticom!

Naruči na rate sada!
Dodaj u košaricu
Apple AirPods Max (USB-C)
Apple AirPods Max (USB-C)
1.337 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Apple AirPods Max (USB-C)

Apple AirPods Max (USB-C) nudi ultimativno iskustvo slušanja, sada dostupno u pet novih boja. Apple dizajnirani driver pruža visoku vjernost zvuka, a svaki detalj, od obloge do jastučića, osmišljen je za iznimnu udobnost. Profesionalna Active Noise Cancellation blokira vanjsku buku, dok vam Transparency mode omogućuje da ostanete povezani sa svojim okruženjem. Ažurirani su s USB-C priključkom za još prikladnije punjenje.

Ključne značajke:

  • ULTIMATIVNO ISKUSTVO SLUŠANJA
    Apple dizajnirani dinamički driver pruža visokokvalitetan zvuk. Računarski audio kombinira prilagođeni akustički dizajn s Apple H1 čipom i softverom za revolucionarna iskustva slušanja.
  • PET NOVIH BOJA
    AirPods Max dolaze u pet novih boja: Midnight, Starlight, Blue, Purple i Orange. Uključena je i Smart Case u usklađenoj boji.
  • USMJERITE SE NA ONO ŠTO SVIRA
    Profesionalna Active Noise Cancellation uklanja do 2x više pozadinske buke, omogućujući vam potpunu posvećenost glazbi.
  • ČUJTE SVIJET OKO SEBE
    Transparency mode vam omogućuje da udobno čujete i komunicirate s okolinom.
  • PERSONALIZIRANI SPATIAL AUDIO
    S zvukom koji odgovara vašem jedinstvenom obliku uha, uz dinamično praćenje glave, AirPods Max pružaju impresivno iskustvo slušanja koje smješta zvuk oko vas. Također možete slušati odabrane pjesme, emisije i filmove u Dolby Atmos.
  • DIZAJN S NAGLASKOM NA AKUSTIKU
    Dizajnirani su s pletenom mrežicom i jastučićima od memorijske pjene za iznimnu udobnost nošenja oko uha koja savršeno zatvara zvuk.
  • MAGIČNO ISKUSTVO
    Uparite AirPods Max jednostavno tako da ih stavite blizu svog uređaja i dodirnete Connect na ekranu. Pauziraju audio kada ih skinete, a automatsko prebacivanje omogućuje jednostavno slušanje između vašeg iPhone-a, iPad-a i Mac-a.
  • PRECIZNA KONTROLA
    Koristite Digital Crown za reprodukciju i pauziranje glazbe, prihvaćanje i završavanje poziva, kontrolu glasnoće i prelazak između pjesama.
  • SADA S USB-C PUNJENJEM
    Novi USB-C priključak omogućuje vam punjenje AirPods Max s istim kabelom kojim punite svoj iPhone, iPad, Mac ili druge Apple uređaje.

AirPods Max pružaju izvanredno audio iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtjevnije slušatelje. S inovativnim značajkama poput Active Noise Cancellation, personaliziranog zvuka i udobnog dizajna, savršeni su za svakodnevnu upotrebu, bez obzira jeste li kod kuće, na putu ili u teretani.

Ne čekajte više! Unaprijedite svoje slušno iskustvo s AirPods Max. Naručite ih danas i uživajte u glazbi kao nikada prije!

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Midnight, Starlight, Blue, Purple, Orange

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirPods Max (USB-C)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)