Apple AirPods 4 (USB-C)

344 KM

Ikonične. Supersonične.

Uživajte u povoljnim ratama već od:

15 KM mjesečno

Iskoristite ekskluzivnu mogućnost kupovine na rate BEZ potrebe za kreditnom karticom!

Naruči na rate sada!
Dodaj u košaricu
Apple AirPods 4 (USB-C)
Apple AirPods 4 (USB-C)
344 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Apple AirPods 4 (USB-C)

Apple AirPods 4 (USB-C) nude potpuno preobraženo audio iskustvo s izolacijom glasa i personaliziranim prostornim zvukom. Dolaze s poboljšanim dizajnom za cjelodnevnu udobnost.

Ključne značajke:

  • REDIZAJNIRANE ZA UDOBNOST
    AirPods 4 su preoblikovane za izuzetnu cjelodnevnu udobnost i veću stabilnost. Imaju rafiniraniju konturu, kraću dršku i kontrole na brzi pritisak za glazbu ili pozive.
  • PERSONALIZIRANI PROSTORNI ZVUK
    Personalizirani prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem pokreta glave postavlja zvuk oko vas, stvarajući iskustvo slušanja nalik kazalištu za glazbu, TV emisije, filmove, igre i više.
  • POBOLJŠANA KVALITETA ZVUKA I POZIVA
    AirPods 4 koriste Apple-ov H2 čip. Izolacija glasa poboljšava kvalitetu telefonskih poziva u bučnim uvjetima. Napredna računalna obrada zvuka smanjuje pozadinsku buku dok istovremeno izolira i pojašnjava zvuk vašeg glasa.
  • ČAROBNO ISKUSTVO
    Uparite AirPods 4 jednostavno postavljanjem u blizinu vašeg uređaja i dodirom na “Poveži” na zaslonu. Lako dijelite pjesmu ili emisiju između dva para AirPods-a. Senzor kože reproducira zvuk samo kada nosite AirPods i pauzira kada ih skinete. Također možete pratiti lokaciju svojih AirPods-a i kućišta pomoću aplikacije Find My.
  • DUGOTRAJNA BATERIJA
    Dobijte do 5 sati slušanja s jednim punjenjem, a do 30 sati ukupnog vremena slušanja koristeći kućište.
  • REDIZAJNIRANO KUĆIŠTE
    Kućište za punjenje dolazi s mogućnošću USB-C punjenja i više je od 10% manje po volumenu od prethodne generacije.
  • OTPORNI NA PRAŠINU, ZNOJ I VODU
    AirPods 4 i kućište za punjenje imaju ocjenu IP54 za otpornost na prašinu, znoj i vodu, što ih čini savršenim za kišu i intenzivne treninge.

AirPods 4 predstavljaju savršen spoj inovativne tehnologije i udobnosti, pružajući vam izvanredno audio iskustvo koje će obogatiti svaki trenutak slušanja. S naprednim značajkama poput personaliziranog prostornog zvuka i dugotrajne baterije, idealni su za sve vaše dnevne aktivnosti, od rada do opuštanja.
Ne propustite priliku da unaprijedite svoje slušno iskustvo! Naručite AirPods 4 danas i uživajte u glazbi, filmovima i razgovorima na potpuno novoj razini.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirPods 4 (USB-C)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)