Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L

219 KM

Oslobodite se napora i uživajte u hrskavim, nemasnim obrocima uz revolucionarni Xiaomi Smart Air Fryer!

Uživajte u povoljnim ratama već od:

10 KM mjesečno

Iskoristite ekskluzivnu mogućnost kupovine na rate BEZ potrebe za kreditnom karticom!

Naruči na rate sada!
Dodaj u košaricu
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L
219 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L

Uživajte u ukusnim obrocima bez grižnje savjesti uz Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L. Ova moderna friteza na vrući zrak omogućuje vam pripremu raznih jela s minimalnom količinom ulja, čime zadržava sve nutritivne vrijednosti namirnica. S kapacitetom od 6.5 litara, idealna je za obitelji ili okupljanja s prijateljima, omogućujući vam da pripremite više porcija odjednom.

Ključne značajke:

  1. Zdravija priprema hrane: Xiaomi Smart Air Fryer koristi tehnologiju cirkulacije vrućeg zraka koja ravnomjerno kuha i hrskavo prži vaša omiljena jela s do 85% manje masnoće nego tradicionalne metode prženja. Uživajte u hrskavim pomfritima, piletini ili povrću bez dodatnog ulja.
  2. Veliki kapacitet: S kapacitetom od 6.5 litara, ova friteza može zadovoljiti potrebe cijele obitelji. Pripremite obroke za 4-6 osoba bez problema, čime štedi vaše vrijeme i trud.
  3. Pametna kontrola: Povežite svoj Xiaomi Smart Air Fryer s aplikacijom Mi Home i uživajte u jednostavnom upravljanju putem svog pametnog telefona. Postavite vrijeme kuhanja, temperaturu i odaberite unaprijed postavljene programe za razna jela.
  4. Raznovrsnost jela: Ova friteza omogućuje pripremu širokog spektra jela, uključujući meso, ribu, povrće, pa čak i deserte. Uživajte u raznolikosti obroka bez osjećaja krivnje.
  5. Jednostavno čišćenje: Sklonimo brigu o čišćenju nakon kuhanja! Svi dijelovi koji dolaze u kontakt s hranom lako se uklanjaju i perivo su u perilici posuđa, što vam štedi vrijeme i trud.
  6. Sigurnosne značajke: Xiaomi Smart Air Fryer dolazi s brojnim sigurnosnim funkcijama, uključujući automatsko isključivanje i zaštitu od pregrijavanja, što osigurava sigurnost tijekom kuhanja.
  7. Elegantni dizajn: Ovaj uređaj ne samo da je funkcionalan, već i estetski privlačan. Moderni dizajn savršeno će se uklopiti u svaku kuhinju, čineći ga pravim dodatkom vašem prostoru.

Zašto odabrati Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L?

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L savršen je izbor za sve koji žele uživati u ukusnoj hrani bez dodatnih kalorija i masnoća. S pametnim značajkama, velikim kapacitetom i jednostavnom upotrebom, ovaj uređaj će vam pomoći da brzo i lako pripremite raznovrsna jela. Osjećajte se dobro dok jedete, znajući da ste odabrali zdraviju opciju.

Uživajte u ukusnim, hrskavim obrocima i promijenite način na koji kuhate već danas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)