Xiaomi Smart Scale 2

35 KM

Otkrij svoje najbolje ‘ja’ s revolucionarnom Xiaomi Smart Scale 2 i zaplovi prema svom tijelu iz snova!

Dodaj u košaricu
Xiaomi Smart Scale 2
Xiaomi Smart Scale 2
35 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

Xiaomi Smart Scale 2

Otkrijte novi način praćenja vašeg zdravlja i tjelesne forme s Xiaomi Smart Scale 2. Ova moderna pametna vaga kombinira naprednu tehnologiju s elegantnim dizajnom, pružajući vam sve potrebne informacije o vašem tijelu na jednom mjestu. Bez obzira jeste li sportaš koji želi pratiti napredak ili jednostavno želite održavati zdravu tjelesnu težinu, ova vaga je savršen suputnik.

Ključne značajke:

  1. Precizno mjerenje: Vaga koristi visoko precizne senzore koji mogu mjeriti težinu s točnošću do 50 grama. Bez obzira na vašu težinu, možete se osloniti na precizne podatke koji će vam pomoći u praćenju promjena u tjelesnoj masi.
  2. Više od težine: Xiaomi Smart Scale 2 ne mjeri samo vašu težinu. Uz pomoć naprednih algoritama, vaga može izračunati i druge važne podatke, uključujući postotak tjelesne masti, mišićne mase, vode i kostiju. Sve informacije koje su vam potrebne za bolje razumijevanje svog tijela.
  3. Povezivanje s aplikacijom: Ova pametna vaga lako se povezuje s aplikacijom Mi Fit, koja vam omogućuje praćenje vaših mjerenja na telefonu. Ova aplikacija pruža detaljnu analizu vaših rezultata i pomaže vam u postavljanju ciljeva, olakšavajući vam praćenje napretka tijekom vremena.
  4. Elegantni dizajn: S minimalističkim i modernim izgledom, savršeno će se uklopiti u svaki prostor. Njena površina od sigurnosnog stakla ne samo da izgleda odlično, već je i izuzetno izdržljiva i laka za čišćenje.
  5. Jednostavna upotreba: Vaga automatski prepoznaje do 16 različitih korisnika, pa je savršena za cijelu obitelj. Samo stanite na vagu, a rezultati će se odmah prikazati na zaslonu. Uz to, vaga je dizajnirana da bude lako prenosiva, što znači da je možete koristiti bilo gdje.
  6. Pametni treninzi: Integriranjem s vašim pametnim uređajem omogućuje vam praćenje vaših aktivnosti i vježbi, pružajući dodatne informacije o tome kako vaša tjelesna aktivnost utječe na vašu težinu i tjelesnu kompoziciju.

Zašto odabrati Xiaomi Smart Scale 2?

Xiaomi Smart Scale 2 je više od obične vage; to je sveobuhvatan alat za praćenje zdravlja. S njezinim naprednim značajkama, preciznošću i lakoćom korištenja, možete postići svoje zdravstvene ciljeve brže i lakše nego ikad prije. Ulaganje u ovu pametnu vagu znači ulaganje u vaše zdravlje i dobrobit.

Ne čekajte – unaprijedite svoje zdravlje i počnite pratiti svoje rezultate već danas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Smart Scale 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)