iPhone 16 Pro Clear Case with MagSafe

140 KM

Dodaj u košaricu
iPhone 16 Pro Clear Case with MagSafe
iPhone 16 Pro Clear Case with MagSafe
140 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

iPhone 16 Pro Clear Case with MagSafe

Predstavljamo vam najnoviji dodatak vašem iPhone 16 Pro – Clear Case with MagSafe, savršenu kombinaciju elegancije, funkcionalnosti i vrhunske zaštite. Ova prozirna maska dizajnirana je da naglasi prirodnu ljepotu vašeg novog iPhonea, istovremeno pružajući pouzdanu zaštitu od svakodnevnih padova, ogrebotina i udaraca.

Kristalno jasna zaštita

Izrađena od visokokvalitetnog, optički prozirnog materijala, ova maska omogućuje vam da u potpunosti uživate u izvornom dizajnu vašeg iPhone 16 Pro. Prozirni materijal otporan je na žutilo, što znači da će vaša maska ostati kristalno čista tijekom vremena, ne gubeći svoju originalnu ljepotu.

MagSafe kompatibilnost

Integrirana MagSafe tehnologija omogućuje brzo i jednostavno bežično punjenje, kao i korištenje raznih MagSafe dodataka. Magneti ugrađeni u masku savršeno se poravnavaju s onima u vašem iPhoneu, osiguravajući precizno postavljanje i optimalno punjenje.

Napredna zaštita od padova

Unatoč svom tankom profilu, ova maska pruža izvanrednu zaštitu od padova. Posebno ojačani kutovi apsorbiraju udarce, dok blago uzdignuti rubovi oko zaslona i kamere štite ove osjetljive dijelove od ogrebotina kada telefon položite na ravnu površinu.

Precizna izrada

Svaki detalj ove maske pažljivo je dizajniran da se savršeno uklopi u vaš iPhone 16 Pro. Precizno oblikovani otvori za zvučnike, priključke i tipke osiguravaju neometano korištenje svih funkcija vašeg uređaja, bez potrebe za uklanjanjem maske.

Tanka i lagana

Unatoč svojoj robusnoj zaštiti, ova maska zadržava elegantan i tanak profil vašeg iPhonea. Nećete ni primijetiti dodatnu težinu u ruci ili džepu, ali ćete svakako cijeniti dodatnu sigurnost koju pruža.

Otpornost na otiske prstiju i mrlje

Poseban premaz na površini maske otporan je na otiske prstiju i mrlje, što znači da će vaš iPhone uvijek izgledati čisto i uredno. Lako se čisti jednostavnim brisanjem mekanom krpom.

Ekološki prihvatljiva

U skladu s našom predanošću održivosti, ova maska izrađena je od ekološki prihvatljivih materijala koji se mogu reciklirati. Birajući ovaj proizvod, ne samo da štitite svoj uređaj, već i doprinosite očuvanju okoliša.

Idealan poklon

Bilo da tražite savršenu zaštitu za svoj novi iPhone 16 Pro ili tražite idealan poklon za ljubitelja tehnologije, ova Clear Case with MagSafe je odličan izbor. Kombinacija stila, funkcionalnosti i vrhunske zaštite čini je neophodnim dodatkom za svakog vlasnika iPhone 16 Pro uređaja.

Zaštitite svoj dragocjeni iPhone 16 Pro stilom i pouzdanošću. Naručite svoju Clear Case with MagSafe danas i uživajte u besprijekornoj kombinaciji elegancije i zaštite!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “iPhone 16 Pro Clear Case with MagSafe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)