Akcija!

iPhone 14 Pro Max Silicone Case with MagSafe

106 KM 55 KM

-48%

Zaštitite svoj novi iPhone 14 Pro Max u stilu s inovativnom MagSafe silikonskom maskom!

Dodaj u košaricu
iPhone 14 Pro Max Silicone Case with MagSafe
iPhone 14 Pro Max Silicone Case with MagSafe
106 KM 55 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

iPhone 14 Pro Max Silicone Case with MagSafe

Kada je u pitanju zaštita vašeg iPhonea 14 Pro Max uređaja, nema ničega što može nadmašiti iPhone 14 Pro Max Silikonsku masku s MagSafeom. Izrađena od visokokvalitetnog silikona koji pruža iznimnu zaštitu od udaraca, ogrebotina i svakodnevnih oštećenja, ova maska je savršen partner za vaš novi iPhone. Osim toga, nudi i izdržljivost koja će trajati.

Jedna od ključnih prednosti ove silikonske maskice je ugrađena MagSafe tehnologija. S jednostavnim klikom, možete sigurno pričvrstiti različite dodatke poput bežičnog punjača ili magnetnih držača, nudeći vam još veću praktičnost u svakodnevnom korištenju vašeg iPhonea. Ova inovacija olakšava život korisnicima koji žele brz pristup.

Osim izvrsne funkcionalnosti, iPhone 14 Pro Max Silikonska maska s MagSafeom dolazi i u nevjerojatnoj paleti boja koje će sigurno zadovoljiti vaš osobni stil. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih nijansi poput crne i bijele ili želite istaknuti svoju individualnost s jarkim, živopisnim bojama, ova maska ima sve što vam treba. Tako možete lako uskladiti masku s vašim outfitom ili raspoloženjem.

Jedinstvena kombinacija funkcionalnosti i stila čini ovu maskicu neodoljivim izborom za modernog korisnika iPhonea 14 Pro Max. Bez obzira jeste li u pokretu ili uživate u opuštenoj večeri, ova maska će vas uvijek pratiti s elegancijom i pouzdanošću. Savršeno se uklapa u svaki način života.

Kada je vrijeme za akciju, ovaj opis nije samo privlačan, već i informativan. Napunjen korisnim informacijama o proizvodu, pruža vam sve što trebate znati kako biste osjetili sigurnost donošenja prave odluke. Ova maska predstavlja savršeno rješenje za sve važne situacije.

Neka vaš iPhone 14 Pro Max bude zaštićen na najbolji mogući način uz iPhone 14 Pro Max Silikonsku masku s MagSafeom. Uz ovu masku imate garantiranu zaštitu, funkcionalnost i stil koji se ističe. Ne čekajte, nabavite svoju danas i iskusite savršenu kombinaciju zaštitne maskice i stila. Ovo je investicija koja se isplati.

Značajke

  • Zaštita i stil u jednoj maski za iPhone 14 Pro Max.
  • Visokokvalitetni silikon pruža zaštitu od udaraca i ogrebotina.
  • MagSafe tehnologija omogućuje jednostavno dodavanje dodataka.
  • Širok izbor boja za osobni stil.
  • Funkcionalna i elegantna maska za modernog korisnika.
  • Sigurna i pouzdana zaštita za vaš iPhone 14 Pro Max.

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Elerberry, Sunglow, Lilac, Chalk Pink, Product Red

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “iPhone 14 Pro Max Silicone Case with MagSafe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)