Akcija!

iPhone 14 Plus Silicone Case with MagSafe

106 KM 55 KM

-48%

Osjetite nevjerojatnu snagu i stil s Silikonskom maskom za iPhone 14 Plus i MagSafe-om!

Dodaj u košaricu
iPhone 14 Plus Silicone Case with MagSafe
iPhone 14 Plus Silicone Case with MagSafe
106 KM 55 KM

Zašto IQ Mobile?

Inovacija je naša strast. Vjerujemo da tehnologija ima moć mijenjati živote, inspirirati snove i pokrenuti svijet. Pridružite nam se na putovanju u budućnost, gdje su mogućnosti beskrajne.

  • 100% originalni uređaji s fiskalnim računom
  • Dvije godine međunarodne garancije
  • Prodaja samo ovlaštenih EU modela
  • Express dostava na vaša vrata
  • Povjerenje više od 237.000 zadovoljnih kupaca

iPhone 14 Plus Silicone Case with MagSafe

Dobrodošli u svijet inovacija i zaštite vašeg iPhonea 14 Plus uz Silikonsku masku s MagSafe-om. Ova vrhunska maska ne nudi samo sigurnost za vaš uređaj, već i dodatnu funkcionalnost koja će vam olakšati svakodnevni život na brojne načine.

Zamislite trenutak kada držite svoj iPhone 14 Plus u rukama, obavijen u prekrasnu Silikonsku masku s MagSafe-om. Ova moćna kombinacija stila i sigurnosti stvara osjećaj zadovoljstva i povjerenja. Bez brige o ogrebotinama ili oštećenjima, možete se opustiti, jer ova maska osigurava iznimnu zaštitu vašeg telefona, bilo da ste u pokretu ili ga koristite kod kuće.

Silikonska maska savršeno se prilagođava obliku vašeg iPhonea 14 Plus, pružajući mu izvrsnu ergonomiju i udobnost. Njena mekana tekstura osigurava da vaš telefon ostane čvrsto u ruci, smanjujući rizik od ispadanja. Dostupna je u raznim živopisnim bojama koje će dodati dozu stila vašem uređaju, omogućavajući vam da izrazite svoju osobnost kroz izbor boje.

Sada je pravo vrijeme da unaprijedite svoje iskustvo s iPhoneom 14 Plus i poboljšate njegovu funkcionalnost. Zahvaljujući integriranom MagSafe sustavu, jednostavno možete pričvrstiti razne MagSafe dodatke, poput bežičnih punjača ili magnetnih držača, što vam omogućava jednostavno korištenje dodataka bez napora. Ovaj sustav ne samo da olakšava punjenje, već vam omogućava i kreativno prilagođavanje vašeg telefona različitim potrebama i situacijama.

Osim zaštite i funkcionalnosti, ova Silikonska maska s MagSafe-om pruža i dodatne informacije o samoj tehnologiji. Upoznajte se s prednostima MagSafe tehnologije i kako je ona revolucionirala način na koji koristimo naše pametne telefone. Edukativne činjenice o ovoj tehnologiji pružaju vam osjećaj da ste nešto novo i važno naučili, čineći vaš uređaj još korisnijim.

Uživajte u besprijekornom spoju sigurnosti, stila i funkcionalnosti s iPhoneom 14 Plus Silikonskom maskom s MagSafe-om. Iskusite nevjerojatnu zaštitu, praktičnost i mogućnosti koje ovaj proizvod pruža. Neka vaš iPhone 14 Plus bude ono što je oduvijek trebao biti – nevjerojatno moćan uređaj koji prati vaš dinamičan životni stil i prilagođava se vašim potrebama.

Značajke:

  • Zaštita i sigurnost za iPhone 14 Plus s MagSafe-om.
  • Savršen prilagojeni oblik za udobno držanje.
  • MagSafe tehnologija omogućava prilagodljivost i dodatnu funkcionalnost.
  • Živopisne boje za stilski i moderan izgled.
  • Unaprijedite svoje svakodnevno iskustvo s iPhoneom 14 Plus i uživajte u njegovim mogućnostima.

Dodatne informacije

BOJA: Nije odabrana

Midnight, Chalk Pink, Lilac, Elderberry, Product Red

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “iPhone 14 Plus Silicone Case with MagSafe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)