Vaša Košarica

✓ Addiko plaćanje na rate

✓ Plaćanje na rate karticom banke

✓ Besplatni info telefon: 0800 50 511

Ekskluzivno: Kako kupiti kvalitetan mobilni uređaj i uštedjeti novac – savjeti koje vam neće reći mobilni operateri!

Pozdrav IQ Mobile kupci!

Ako tražite način da uštedite novac pri kupnji mobilnog uređaja, onda ste na pravom mjestu. Kao što svi znamo, mobilni uređaji su postali neizostavan dio našeg života i svakodnevno ih koristimo za razne svrhe. Međutim, to ne znači da moramo platiti bogatstvo kako bismo dobili kvalitetan uređaj. U nastavku ćemo vam dati nekoliko savjeta kako uštedjeti novac pri kupnji mobilnog uređaja.

  1. Provjerite cijene različitih marki i modela mobilnih uređaja

Prvo i najvažnije pravilo uštede novca pri kupnji mobilnog uređaja je provjeriti cijene različitih marki i modela mobilnih uređaja. Nije uvijek najskuplji uređaj najbolji, a isto tako nisu svi jeftini uređaji loši. Razmislite o svojim potrebama i odaberite uređaj koji najbolje odgovara vašim zahtjevima. Provjerite cijene različitih marki i modela prije nego što donesete odluku o kupnji.

  1. Koristite popuste i ponude

Drugi način uštede novca pri kupnji mobilnog uređaja je korištenje popusta i ponuda. IQ Mobile je poznat po tome što nudi najbolje cijene i ponude na tržištu. Pratite našu web stranicu i društvene mreže kako biste bili u tijeku s najnovijim ponudama. Ovo može biti sjajan način za uštedu novca, ali pazite da ne kupujete samo zato što je nešto na popustu. Važno je da kupujete samo ono što vam je potrebno.

  1. Kupite uređaj s manjim zaslonom

Još jedan način uštede novca pri kupnji mobilnog uređaja je kupnja uređaja s manjim zaslonom. Veći zasloni obično dolaze s višom cijenom, pa ako ne trebate veliki zaslon, razmislite o kupnji uređaja s manjim zaslonom. Ovo može biti sjajan način za uštedu novca i istovremeno dobivanje kvalitetnog uređaja.

  1. Kupite uređaj malim mjesečnim ratama

Ako želite kupiti mobilni uređaj, ali ne želite platiti cijelu svotu odjednom, IQ Mobile ima savršeno rješenje za vas – kupovinu na rate. Kupovina na rate je sjajan način za uštedu novca jer vam omogućuje da platite uređaj u manjim mjesečnim obrocima. Ovo je sjajna opcija za one koji nemaju dovoljno novca da plate sve odjednom, ali žele imati kvalitetan mobilni uređaj.

IQ Mobile ima najbolje ponude za kupovinu na rate na tržištu. Naša fleksibilna rješenja plaćanja omogućuju vam da odaberete uvjete koji najbolje odgovaraju vašem proračunu. Bez obzira jeste li zainteresirani za kupnju najnovijeg uređaja ili nešto povoljnije opcije, IQ Mobile ima različite opcije plaćanja koje će odgovarati svima.

Nemojte se ustručavati zatražiti savjete od naših stručnjaka kako biste dobili najbolju ponudu za svoj novac. S našim programima financiranja, uvijek ćete dobiti sjajnu vrijednost za svoj novac.

Zato, ako želite kupiti mobilni uređaj, ali ne želite platiti punu cijenu odjednom, IQ Mobile je vaš najbolji izbor. Naše ponude za kupovinu na rate su najbolje na tržištu, a naši stručnjaci su uvijek tu da vam pomognu pronaći najbolju opciju plaćanja za vaše potrebe.

Ne propustite priliku da imate kvalitetan mobilni uređaj po povoljnoj cijeni. Kontaktirajte IQ Mobile danas i saznajte više o našim ponudama za kupovinu na rate!

Nudimo vam jednostavne i brze uvjete plaćanja, bez dodatnih troškova i skrivenih naknada. Sve što trebate učiniti je odabrati svoj mobilni uređaj, a mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolju opciju plaćanja za vaš proračun.

Kupovina na rate omogućuje vam da platite svoj mobilni uređaj u manjim mjesečnim obrocima, što vam daje veću fleksibilnost u upravljanju svojim proračunom. Ovo je sjajna opcija za studente, mlade obitelji i sve ostale koji žele kupiti kvalitetan mobilni uređaj, ali nemaju dovoljno novca za plaćanje u cijelosti.

Uz IQ Mobile, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju vrijednost za svoj novac. Naši stručnjaci su uvijek spremni pružiti vam savjete i pomoći vam u pronalaženju najbolje opcije plaćanja za vaše potrebe.

Kupovina mobilnog uređaja na rate nikada nije bila lakša i povoljnija. Zato, ako tražite najbolju ponudu za mobilni uređaj i želite ga kupiti na rate, nemojte čekati! Pritisnite gumb “Naruči sada” i odaberite svoj mobilni uređaj danas! Naši stručnjaci su uvijek tu da vam pomognu i pruže najbolju vrijednost za vaš novac. Ne propustite priliku da imate kvalitetan mobilni uređaj po povoljnoj cijeni. Pritisnite “Naruči sada” i uživajte u svom novom mobilnom uređaju već danas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Express dostava

Bez čekanja i truda, direktno na vaša vrata

Eksperti u elektronici

Team stručnjaka koji su zaduženi za vaše iskustvo u svakom koraku

image/svg+xml
Kvalitetni proizvodi

Samo novi i originalni uređaji za EU tržište (bez indijskih uređaja)

image/svg+xml
100% Sigurnost

Službena međunarodna garancija uz preporučene cijene proizvođača

O nama

IQ Mobile je najveća trgovina mobilnih telefona u zemlji i poznati su po tome što nude najbolje cijene i ponude, a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

Korisni linkovi

Naše poslovnice

Široki Brijeg

Trg Ante Starčevića 9
+387 39 709 999

Mostar

Stjepana Radića bb
+ 387 36 311 555

Banja Luka

Veselina Masleše 11
+387 51 492 299

Sarajevo Ferhadija

Ferhadija 14a
+387 33 489 850

Ilidža

Butmirska Cesta 14
+ 387 33 624 424

Brčko

Klosterska 4
+ 387 49 490 199

O nama

IQ Mobile je najveća trgovina mobilnih telefona u zemlji i poznati su po tome što nude najbolje cijene i ponude, a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

Naše poslovnice

Široki Brijeg

Trg Ante Starčevića 9

Mepas Mall Mostar

Mepas Mall

Mostar

Stjepana Radića bb

Banja Luka

Veselina Masleše 11

Sarajevo SCC

Vrbanja 1

Sarajevo Ferhadija

Ferhadija 14a

Zenica

Džananović TC

Ilidža

Butmirska Cesta 14

Gračanica

Tržni centar Etna

Brčko

Klosterska 4

Bijeljina

Partrijarha Pavla 5

Tuzla

Omega centar

Copyright © 2023, Pametne tehnologije doo. Sva prava pridržana.
Copyright © 2023, Pametne tehnologije doo. Sva prava pridržana.