28.1.2022. 0 Komentara

Kupovina na rate pristupačnija nego ikada

Ponekad najbolji proizvodi koštaju više nego što si možemo priuštiti. No umjesto da se zadovoljimo lošijim proizvodom, možete postići najbolje bez pravljenja rupe u novčaniku

Jednostavnom kupnjom na rate dobivate pristup većem izboru proizvoda. I kad plaćate na rate, dobivate pristup vrhunskim proizvodima.

Razmislite o tome…

Ako se odlučite platiti u cijelosti, morat ćete uzeti proizvode koji vas neće u potpunosti zadovoljiti. Ali zar ne želite najbolje? To je razlog zašto većina ljudi preferira kvalitetu i odlučuju je plaćati u ratama.

Iz tog razloga smo u suradnji sa mikrokreditnom organizacijom Mikrofin omogućili kupovinu na rate za još veći broj naših kupaca, posebice za kupce koji ne posjeduju kreditnu karticu.

U nastavku možete pogledati detaljne uslove za ovaj način kupovine na rate.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na broj telefona 039/709-999 ili slanjem poruke u inbox Facebook stranice IQ Mobile ili instagram stranice IQ Mobile gdje će Vam naši djelatnici objasniti sve u vezi ovog načina kupovine.

Uvjeti Mikrofin kredita

Minimalna rata kredita: 25,00 KM
Minimalan iznos kredita: 200,00 KM
Maximalan rok otplate: 18 mjeseci

Način otplate: u jednakim mjesečnim anuitetima, uplatom na račun Mikrofina.

Potrebna dokumentacija:
· Popunjen zahtjev za odobravanje kredita
Banka zadržava pravo da ne odobri zahtjev za kreditiranje u skladu sa svojom procjenom koja je bazirana na internim procedurama i poslovnoj politici banke, u ovisnosti od kreditne sposobnosti kupca.

Uvjeti za odobravanje kredita:
· Klijent treba imati dokaz o redovnim mjesečnim primanjima ili da je korisnik prava mirovinsko-invalidskog osiguranja (umirovljenik/penzioner)
· Podnosilac ne smije biti mlađi od 18 godina u trenutku podnošenja zahtjeva za kredit
· U trenutku dospijeća posljednje rate ne smije imati više od 75 godina

Dodatne informacije u vezi kupovine na rate potražite u prodajnim mjestima IQ Mobile ili poslovnicama Mikrofina.

Komentari

You must be logged in to comment.