✓ Plaćanje na rate bez kartice

✓ Apple Authorized Reseller

✓ Besplatni info telefon: 0800 50 511

8 koraka do savršenog mobilnog uređaja koji vam odgovara

IQ Mobile je najveću trgovinu mobilnih telefona u zemlji. Naša trgovina je poznata po tome što nudi najbolje cijene i ponude, a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

Izbor mobilnog uređaja može biti težak zadatak, pogotovo ako niste sigurni što tražite. U ovoj objavi ćemo vam dati korisne savjete o tome kako odabrati najbolji mobilni uređaj za svoje potrebe.

Korak 1: Razmislite o svom proračunu
Prije svega, važno je da odredite svoj proračun. Mobilni uređaji dolaze u različitim cjenovnim kategorijama, tako da je važno da odaberete uređaj koji će biti unutar vašeg proračuna. IQ Mobile nudi širok raspon cijena mobilnih uređaja, tako da ćete sigurno pronaći nešto što vam odgovara.

Korak 2: Odredite svoje potrebe
Sljedeći korak je da odredite svoje potrebe. Razmislite o tome kako koristite svoj mobilni uređaj i što vam je važno. Ako želite veliki zaslon za gledanje filmova ili igranje igara, odaberite uređaj s većim zaslonom. Ako želite dobru kameru za fotografiranje, odaberite uređaj s boljom kamerom.

Korak 3: Provjerite specifikacije uređaja
Kada pronađete nekoliko uređaja koji ispunjavaju vaše potrebe, provjerite njihove specifikacije. Provjerite veličinu zaslona, količinu memorije, kameru, bateriju i ostale specifikacije koje su vam važne. Također provjerite jesu li uređaji kompatibilni s vašim operativnim sustavom i mrežom.

Korak 4: Pročitajte recenzije i mišljenja korisnika
Prije nego što odlučite kupiti mobilni uređaj, pročitajte recenzije i mišljenja korisnika. Ovo vam može dati uvid u to kako uređaj radi u stvarnom svijetu i može vam pomoći u donošenju odluke.

Korak 5: Posjetite IQ Mobile trgovinu
Nakon što ste odabrali mobilni uređaj koji vam odgovara, posjetite IQ Mobile trgovinu. Naši stručni prodavatelji će vam pomoći s odabirom uređaja i dati vam savjete o tome kako ga najbolje koristiti. Također, naša trgovina nudi najbolje cijene i ponude, tako da ćete sigurno pronaći najbolju ponudu za svoj odabrani mobilni uređaj.

Korak 6: Razmislite o dodatnoj opremi
Kada kupujete mobilni uređaj, razmislite o dodatnoj opremi koja vam može trebati. Na primjer, ako vam je važno da vaš mobilni uređaj bude zaštićen, razmislite o kupnji zaštitne maske ili ekrana. Ako često putujete, možda će vam trebati dodatni punjač ili baterija.

Korak 7: Razmislite o garanciji i podršci
Prije nego što kupite mobilni uređaj, provjerite što se nudi u smislu garancije i podrške. IQ Mobile nudi punu garanciju i podršku za sve mobilne uređaje koje prodaje, tako da se ne morate brinuti ako nešto pođe po zlu.

Korak 8: Razmislite o zaštiti vašeg mobilnog uređaja
Nakon što odaberete svoj mobilni uređaj, važno je razmisliti o zaštiti uređaja. Mobilni uređaji su vrijedni i korisni alati, ali su isto tako osjetljivi na oštećenja. Oštećenje vašeg mobilnog uređaja može biti skupo, a također može utjecati na njegovu funkcionalnost.

Zato preporučujemo Mobile Outfitters Fusion zaštitu za vaš mobilni uređaj. Mobile Outfitters Fusion zaštita je proizvod koji je napravljen u SAD-u od visokokvalitetnih materijala koji se koriste u vojnoj industriji, a dizajnirana je za zaštitu vašeg mobilnog uređaja. Ovaj proizvod nudi zaštitu od grebanja, pucanja zaslona i drugih oštećenja koja se mogu dogoditi svakodnevnom uporabom vašeg mobilnog uređaja.

Mobile Outfitters Fusion zaštita se lako instalira, a također ne utječe na funkcionalnost vašeg mobilnog uređaja. Također dolazi u različitim bojama i uzorcima, tako da možete pronaći nešto što odgovara vašem stilu.

Odabir Mobile Outfitters Fusion zaštite za vaš mobilni uređaj je važan korak u osiguravanju da vaš uređaj ostane zaštićen i u dobrom stanju. IQ Mobile nudi Mobile Outfitters Fusion zaštitu za sve mobilne uređaje koji su dostupni na tržištu, tako da se ne morate brinuti o pronalaženju odgovarajuće zaštite za vaš uređaj.

Ukratko, odabir mobilnog uređaja može biti težak zadatak, ali uz ovih osam koraka možete pronaći mobilni uređaj koji odgovara vašim potrebama. Posjetite IQ Mobile trgovinu i naši stručni prodavatelji će vam pomoći u odabiru mobilnog uređaja koji će zadovoljiti vaše potrebe. Zahvaljujemo vam na povjerenju koje ste nam ukazali i radujemo se vašem posjetu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Express dostava

Bez čekanja i truda, direktno na vaša vrata

Eksperti u elektronici

Team stručnjaka koji su zaduženi za vaše iskustvo u svakom koraku

image/svg+xml
Kvalitetni proizvodi

Samo novi i originalni uređaji za EU tržište (bez indijskih uređaja)

image/svg+xml
100% Sigurnost

Službena međunarodna garancija uz preporučene cijene proizvođača

O nama

IQ Mobile je najveća trgovina mobilnih telefona u zemlji i poznati su po tome što nude najbolje cijene i ponude, a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

Korisni linkovi

Naše poslovnice

Široki Brijeg

Trg Ante Starčevića 9
+387 39 709 999

Mostar

Stjepana Radića bb
+ 387 36 311 555

Banja Luka

Veselina Masleše 11
+387 51 492 299

Sarajevo Ferhadija

Ferhadija 14a
+387 33 489 850

Ilidža

Butmirska Cesta 14
+ 387 33 624 424

Brčko

Klosterska 4
+ 387 49 490 199

Mepas Mall Mostar

Kardinala Stepinca bb
+387 36 311 553

Sarajevo SCC

Vrbanja 1
+387 33 520 268

Zenica

Džananović TC
+ 387 32 590 019

Gračanica

Tržni centar Etna
+ 387 35 704 667

Bijeljina

Partrijarha Pavla 5
+ 387 55 490 043

Tuzla

Omega centar
+ 387 35 280 580

O nama

IQ Mobile je najveća trgovina mobilnih telefona u zemlji i poznati su po tome što nude najbolje cijene i ponude, a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

Naše poslovnice

Široki Brijeg

Trg Ante Starčevića 9

Mepas Mall Mostar

Kardinala Stepinca bb

Mostar

Stjepana Radića bb

Banja Luka

Veselina Masleše 11

Sarajevo SCC

Vrbanja 1

Sarajevo Ferhadija

Ferhadija 14a

Zenica

Džananović TC

Ilidža

Butmirska Cesta 14

Gračanica

Tržni centar Etna

Brčko

Klosterska 4

Bijeljina

Partrijarha Pavla 5

Tuzla

Omega centar

Copyright © 2024, Pametne tehnologije doo. Sva prava pridržana.
Copyright © 2024, Pametne tehnologije doo. Sva prava pridržana.